Philips Sonicare

Najprodavaniji

Sonične četkice Philips

Jedinstvena patentirana tehnologija Philips Sonicare soničnih četkica za zube bazirana je na dinamičnom strujanju s precizno definiranim pomicanjem gore-dolje.

Notino nudi dobro poznate modele poput Philips sonične četkice za zube u raznim bojama te specijalne setove koji uključuju i dodatno punjenje u slučaju putovanja. Pretvorite Vašu svakodnevnu oralnu higijenu u ugodno iskustvo!

Blistav osmijeh sa soničnim četkicama Philips

Čeznete li za blistavim osmijehom i zdravim zubima? Odaberite Philips Sonicare četkicu za zube koja će uz pomoć sonične tehnologije brzo i nježno očistiti zube. Riješite se zubnog plaka i sitnih ostataka hrane, a sigurna je i ako imate osjetljive zube ili desni sklone krvarenju.

Kako funkcionira čišćenje sa Sonicare četkicom?

Sonične vibracije vibriraju među vlaknima četkice i stvaraju bogatu pjenu koja se sastoji od mješavine vode, sline i paste za zube. Električna četkica Philips u jednoj minuti napravi 62 000 brzih pokreta s kojima uspješno uklanja ostatke hrane, plaka i druge nečistoće u ustima. Sprječava nastanak kamenca, upalu desni i druge bolesti. Vrlo je nježna, a pogodna je i za osjetljive zube ili desni sklone krvarenju.

Uz gibanje koje odstranjuje nečistoće sa zubi, Philips Sonicare četkica za zube stvara i mlaz s tekućinom koji čisti međuzubni prostor koji nije moguće očistiti klasičnom četkicom za zube.

Prednosti četkice Philips Sonicare

 • Nudi nekoliko opcija za učinkovito čišćenje.
 • Uklanja do 10x više zubnog plaka.
 • Nježno čisti desni i zube, čak i ako nemate savršenu tehniku čišćenja zubi.
 • Odstranjuje čak do 100 % više diskoloracije.
 • Smanjuje količinu paste za zube koju trebate.
 • Nježno masira i prokrvljuje desni.
 • Mlaz s vodom čisti i međuzubni prostor.
 • Zubnu četkicu Sonicare lako ćete napuniti pomoću praktičnih držača, dizajnerskom čašom ili elegantnom futrolom s punjačem.

Izaberite najbolju Sonicare četkicu

Zubnu četkicu Sonicare odaberite prema svojim potrebama i osjetljivost zubi. Četkicu može koristiti i cijela obitelj - zamjenske glave četkice Sonicare možete mijenjati prema želji. Izaberite između:

 • Philips Sonicare DiamondClean pravi je izbor ako se u potpunosti želite riješiti zubnog plaka i diskoloracije. Zamjenske glave Sonicare DiamondClean imaju vrlo gusta vlakna i uklanjaju do 100 % više pigmentacijskih mrlja na zubima od klasičnih četkica. U ponudi ima nekoliko programa rada.
 • Philips Sonicare EasyClean nježno i učinkovito uklanja plak, nečistoću i ostatke hrane iz međuzubnog prostora i predjela desni. Ovaj osnovni model ima timer koji upozorava nakon 2 minute čišćenja i odličan je izbor ako započinjete s električnim četkicama.
 • Philips Sonicare FlexCare ima više režima za čišćenje. Neke FlexCare četkice u pakiranju imaju i UV aparat za dezinfekciju koji će ukloniti sve bakterije.
 • Philips Sonicare For Kids je dokaz da su sonične četkice pogodne i za djecu. Dječja sonična četkica za zube Philips odličan je izbor za svakodnevnu zubnu higijenu djece. Ima razne režime čišćenja, a pomoću tehnologije Bluetooth četkicu je moguće spojiti putem telefona i na taj način kontrolirati čišćenje.
 • Philips Sonicare HealthyWhite pravi je izbor za blistav osmijeh. Glava četkice s gusto poredanim vlaknima u roku 2 tjedna uspješno će odstraniti diskoloraciju zuba. Uz standardni režim Clean možete izabrati i White program za izbjeljivanje, a oba dolaze s tri intenziteta.
 • Philips Sonicare ProtectiveClean prepoznaje najbolji režim za čišćenje zuba, smanjuje krvarenje desni i pogodan je za upotrebu s aparatićem za zube, krunicama, plombama i ljuskicama za zube.

Omiljene funkcije električnih četkica Sonicare

 • Timer mjeri vrijeme čišćenja i upozorava kada trebate prijeći na drugo područje.
 • BrushSync je funkcija koja će vas upozoriti da je vrijeme da zamijenite glavu četkice.
 • Senzor pritiskavas upozorava kada prejako pritišćete zube.
 • Odabir intenziteta načina rada idealan je za osjetljive zube.
 • UV aparat za dezinfekciju uklanja sve bakterije s glave četkice.

Kako oprati zube sa soničnom četkicom Philips?

Prije pranja zuba, odaberite željeni režim pranja. Možete izabrati između programa za blagu masažu desni, svakodnevno čišćenje, brzinsko jednominutno čišćenje ili trominutno dubinsko čišćenje.

Na četkicu nanesite malu količinu paste i prislonite, a vibracije iz četkice pobrinut će se za samo čišćenje. Ne zaboravite na zadnju stranu zuba i desni. Nakon čišćenje, isperite Philips četkicu i ostavite je da se osuši.

Kako često mijenjati zamjenske glave Sonicare?

Prilikom korištenja se troše vlakna same četkice. Redovnom promjenom glave četkice postići ćete najbolji učinak prilikom pranja zuba. Zamjenske glave Philips mijenjajte svaka tri mjeseca i uživajte u savršeno čistim zubima bez karijesa. Na notino.hr pronaći ćete veliku ponuda zamjenskih glava Philips, a svaka odgovara svakom tijelu četkice ovog brenda.

Philips oralni tuš i drugi dodatci

Za savršen rezultat važne su i kvalitetna pasta za zube, vodica za ispiranje usta, kao i oralni tuš Philips Sonicare koji će ukloniti posljednje ostatke nečistoća i bakterija iz usta.