Skip to main content

Boje za kosu L’Oréal Paris i L’Oréal Professionnel

Najprodavaniji

Izaberite kvalitetu, izaberite L’Oréal ProfessionnelL’Oréal Paris boje za kosu! Možete birati između široke palete boja za kosu koje vas neće razočarati. Tražite li odstranjivač boje za kosu, hidrogen ili pak trajne ili boje koje se ispiru? S L’Oréal bojama vaša će kosa biti sjajna i mekana, a istovremeno u nijansi koju poželite.

Nije važno za što želite ove boje za kosu - za prekrivanje sijedih ili isprobavanje neobičnih boja kose. L’Oréal boje za kosu su odličan pomoćnik i za „lagano” osvježavanje vaše prirodne nijanse.

Kako koristiti L'Oréal boje za kosu

Čak ni kada kosu bojite već isprobanom bojom, ne zaboravite testirati osjetljivost kože, čime ćete na vrijeme izbjeći neželjenu alergijsku reakciju. Manju količinu boje nanesite na kožu iza uha i pričekajte oko 48 sati.

Dok čekate na rezultat, pripremite praktična pomagala koja će olakšati proceduru bojenja: ručnik za prekrivanje ramena, zaštitne rukavice i kremu za lice, zahvaljujući kojoj će uklanjanje L'Oréal boje za kosu s područja lica biti veoma jednostavno.

Pružite vašoj kosi potpunu njegu - isprobajte i ostale L’Oréal proizvode! Dodatna, kvalitetna njega za obojanu kosu pružit će boji postojanost i ljepotu.