Trakice za izbjeljivanje zubi

Trakice za izbjeljivanje zubi
Izabrali ste
  • BlanX

Zašto baš trakice za izbjeljivanje zubi

Odlučili ste isprobati kućno izbjeljivanje zubi i želite brze rezultate? Isprobajte trakice za izbjeljivanje zubi s kojima ćete prve rezultate vidjeti već nakon prvog tjedna upotrebe.

Iako su trake za izbjeljivanje zubi izvrsna alternativa pastama za izbjeljivanje, možete ih koristiti istovremeno. Prednost ove metode kućnog izbjeljivanja zubi je jednostavna upotreba, ne smetaju i ne kližu, a nude vrlo obećavajuće rezultate.

Crest trakice sadrže iste aktivne tvari kao profesionalni preparati za izbjeljivanja, a dizajnirane su tako da budu u što bližem kontaktu s vašim zubima. Najbolje trakice za zube s posebno visokom koncentracijom aktivnih tvari uklanjaju čak i mrlje koje se nalaze ispod cakline. Odstranjivanje žućkastog tona sa zubi se podrazumijeva.

Kako upotrebljavati trake za izbjeljivanje zuba

  • Svakog dana prije spavanja zalijepite trake za izbjeljivanje na očišćene zube i pustite ih da djeluju 30 minuta. Jedan ciklus izbjeljivanja trebao bi trajati otprilike dva tjedna.
  • Nikada ne prekoračujte preporučeno vrijeme djelovanja. Uvijek poštujte priložene upute proizvođača.
  • Ako imate osjetljive zube, upotrebljavajte pastu za osjetljive zube.

Na notino.hr možete pronaći trakice za izbjeljivanje s peroksidom, kao i trakice sa ili bez crnog ugljena u pakiranjima od po deset, četrnaest ili više komada. Započnite s izbjeljivanjem zubi već danas!