Skip to main content

Yves Saint LaurentY poklon set za muškarce

Yves Saint Laurent Y poklon set za muškarce
Yves Saint Laurent Y poklon set za muškarce
poklon set za muškarce

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: YSL10873

Y parfemska voda 60 ml + gel za tuširanje 50 ml

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Yves Saint Laurent Y , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svakog muškarca

Set sadrži:

  • Y parfemska voda 60 ml
  • gel za tuširanje 50 ml

Sastav

Vrsta mirisa
začinski, drveni
Tip seta
Poklon set

Brand Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema.

Yves Saint Laurent bio je jedan od najutjecajnijih i najuglednijih modnih kreatora 20. stoljeća. Tijekom svoje karijere duge više od 40 godina uobličavao je i mijenjao modne trendove i vjerovao da je ljepota apsolutni izražaj karaktera.

Yves Saint Laurent je sa svojih 25 godina preuzeo upravljanje modnom kućom Dior i tako postao povijesno najmlađi umjetnički direktor u svijetu haute couture. Svoj vlastiti brand predstavio je svijetu 1961. godine.

Ekskluzivna kozmetika, make-up i originalni parfemi Yves Saint Laurent sastavni su dio ovog čuvenog branda. Prepustite se užicima jedinstvene kompozicije mirisa Black Opium ili počastite svoje lice finim dodirima proizvoda iz kolekcije Touche Éclat.

Osjetite i vi luksuz najboljih proizvoda, od kojih su mnogi s pravom postali ikone vremena. Yves Saint Laurent - Kad ljepota postane gesta.