Yves Saint Laurent Rouge Pur Coutureruž za usne s hidratantnim učinkom

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ruž za usne s hidratantnim učinkom
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ruž za usne s hidratantnim učinkom

Opis proizvoda Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture
Osobine

Ruž s hidratantnim učinkom Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture svojom će bogatom bojom naglasiti ljepotu vašeg osmijeha, istovremeno njegujući nježnu kožu vaših usana.

Karakteristike:

  • naglašava usne visoko pigmentiranim nijansama sa satenskim finišem
  • izuzetno je izdržljiv na usnama
  • intenzivno hidratizira osiguravajući usnama trajan osjećaj ugode
  • ima antioksidacijsko djelovanje 

Način upotrebe:
Ruž prvo nanesite od sredine prema kutovima usana, a potom ga nanesite i u obrnutom smjeru za maksimalno intenzivnu boju.

Osobine

Nijansa
ružičasta
Efekt
hidratantni

O brendu Yves Saint Laurent

Brand Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema.

Yves Saint Laurent bio je jedan od najutjecajnijih i najuglednijih modnih kreatora 20. stoljeća. Tijekom svoje karijere duge više od 40 godina uobličavao je i mijenjao modne trendove i vjerovao da je ljepota apsolutni izražaj karaktera.

Yves Saint Laurent je sa svojih 25 godina preuzeo upravljanje modnom kućom Dior i tako postao povijesno najmlađi umjetnički direktor u svijetu haute couture. Svoj vlastiti brand predstavio je svijetu 1961. godine.

Ekskluzivna kozmetika, make-up i originalni parfemi Yves Saint Laurent sastavni su dio ovog čuvenog branda. Prepustite se užicima jedinstvene kompozicije mirisa Black Opium ili počastite svoje lice finim dodirima proizvoda iz kolekcije Touche Éclat.

Osjetite i vi luksuz najboljih proizvoda, od kojih su mnogi s pravom postali ikone vremena. Yves Saint Laurent - Kad ljepota postane gesta.

Ocjena Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture