Yves Saint LaurentMon Paris ulje za tuširanje za žene

Yves Saint Laurent Mon Paris ulje za tuširanje za žene
Yves Saint Laurent Mon Paris ulje za tuširanje za žene
200 ml

Kod: YSL4225 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Uz kupnju Yves Saint Laurent parfema iznad 450 kn odaberite dva poklona u košarici..
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas

Opis Yves Saint Laurent Mon Paris
Sastav

Ulje za tuširanje Yves Saint Laurent Mon Paris Mon Paris savršeno nadopunjuju mirisi iz iste kolekcije. Ostavlja kožu predivno mekanom, bogatom hranjivim tvarima i ugodno mirisnom. Ulje za tuširanje stvorit će od svakog vašeg tuširanja luksuzni mirisni doživljaj.

Sastav

Tekstura
ulje

O brendu Yves Saint Laurent

Brand Yves Saint Laurent je simbol individualnosti, kreativnosti i luksuza, kako u modnoj industriji, tako i u svijetu kozmetike i parfema.

Yves Saint Laurent bio je jedan od najutjecajnijih i najuglednijih modnih kreatora 20. stoljeća. Tijekom svoje karijere duge više od 40 godina uobličavao je i mijenjao modne trendove i vjerovao da je ljepota apsolutni izražaj karaktera.

Yves Saint Laurent je sa svojih 25 godina preuzeo upravljanje modnom kućom Dior i tako postao povijesno najmlađi umjetnički direktor u svijetu haute couture. Svoj vlastiti brand predstavio je svijetu 1961. godine.

Ekskluzivna kozmetika, make-up i originalni parfemi Yves Saint Laurent sastavni su dio ovog čuvenog branda. Prepustite se užicima jedinstvene kompozicije mirisa Black Opium ili počastite svoje lice finim dodirima proizvoda iz kolekcije Touche Éclat.

Osjetite i vi luksuz najboljih proizvoda, od kojih su mnogi s pravom postali ikone vremena. Yves Saint Laurent - Kad ljepota postane gesta.

Ocjena Yves Saint Laurent Mon Paris