Yankee Candle The Last Paradise poklon set

Yankee Candle The Last Paradise poklon set
Yankee Candle The Last Paradise poklon set
Raspakirani proizvod, koji može biti korišten i bez originalnog pakiranja.
RASPAKIRANO
45,00kn

Kod: YAC07369 | 2 kom na zalihi

Raspakirani proizvod, koji može biti korišten i bez originalnog pakiranja.

Moonlit Cove mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g + Last Paradise mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g + Tropical Starfruit mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g

1
DPD dostava na kopnu
srijeda 04. 08. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 09. 08. 2021.

Opis Yankee Candle The Last Paradise
Sastav

Neka vaš dom prekrasno zamiriše ili pak razveselite nekog od svojih bližnjih mirisom za dom. Poklon set Yankee Candle The Last Paradise jamči uspjeh u oba slučaja. Dobro odabran miris za interijer lako će pobuditi osjećaj mira i spokoja te vam olakšati stvaranje ugodnog i udobnog ambijenta.

Svojstva:

  • voćni miris
  • svježi miris
  • ljetni miris
  • idealan poklon

Set sadrži:

  • Moonlit Cove mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g
  • Last Paradise mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g
  • Tropical Starfruit mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g

Sastojci:

  • pamučni fitilj

Važna upozorenja

Čuvati izvan dohvata djece.

Cijeli tekst

Sastav

Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
voćni

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle The Last Paradise