Yankee Candle Sheridan Flower (Bronze) ukrasni prsten za mirisnu lampu za mirisnu svijeću Classic veliku i srednju

Yankee Candle Sheridan Flower ukrasni prsten za mirisnu lampu za mirisnu svijeću Classic veliku i srednju
Yankee Candle Sheridan Flower ukrasni prsten za mirisnu lampu za mirisnu svijeću Classic veliku i srednju
38,00kn

Kod: YAC04892 | Dostupno
1
Poklon za vas
Upišite kod home20 u košaricu i ostvarite 20 % popusta na mirise za dom.
DPD dostava na kopnu
četvrtak 22. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 26. 04. 2021.

Opis Yankee Candle Sheridan Flower (Bronze)
Sastav

Ukrasni prsten Yankee Candle Sheridan Flower nije samo estetski i vizualno atraktivan dodatak za vašu svijeću. Jamči i stabilni, ravni plamen i što učinkovitije oslobađanje mirisa u prostor.

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute.

Sastav

Materijal
metal

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Sheridan Flower (Bronze)