Yankee Candle Magical Christmas Morningpoklon set VIII.

Yankee Candle Magical Christmas Morning poklon set VIII.
Black Friday
Yankee Candle Magical Christmas Morning poklon set VIII.
Black Friday
Novo
173,80kn

Kod: YAC06725 | Dostupno

keramička aroma lampa 1 kom + Christmas Cookie vosak za aroma lampu 1 kom + Christmas Eve vosak za aroma lampu 1 kom + Candlelit Cabin vosak za aroma lampu 1 kom

1
Poklon za vas
Upišite kod black25 u svoju košaricu i proslavite Black Friday s -25 % popusta na odabrane brendove! Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
utorak 01. 12. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 03. 12. 2020.

Opis parfema Yankee Candle Magical Christmas Morning
Sastav

Svojstva:

  • miris začina
  • božićni miris
  • idealan poklon

Set sadrži:

  • keramička aroma lampa 1 kom
  • Christmas Cookie vosak za aroma lampu 1 kom
  • Christmas Eve vosak za aroma lampu 1 kom
  • Candlelit Cabin vosak za aroma lampu 1 kom

Sastav

Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
začinski

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Magical Christmas Morning