Yankee Candle Clean Cotton

mirisne perle 170 g

Yankee Candle Clean Cotton mirisne perle 170 g
Yankee Candle Clean Cotton mirisne perle 170 g
170 g

Kod: YAC1263 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Yankee Candle Clean Cotton
170 g

Prati dostupnost robe

Opis parfema Yankee Candle Clean Cotton

Mirisne perle Yankee Candle Clean Cotton odličan su način kako unijeti miris u manje prostore. Pogodne su za svako mjesto u kojem želite neutralizirati neželjene mirise i u isto vrijeme osvježiti zrak.

Svojstva:

  • prozračni čisti miris

Način upotrebe:
Koristite po priloženim uputama.

Sastav

Glava
bergamot, ozon, zeleni listovi
Srce
đurđica, ruža
Baza
cedar , drvene note, mošus, vetiver
Karakter mirisa za dom
čisti

O brandu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Clean Cotton

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!