Yankee CandleChristmas Collection Aromalamp & 3 Wax Melt poklon set

Yankee Candle Christmas Collection Aromalamp & 3 Wax Melt poklon set
Yankee Candle Christmas Collection Aromalamp & 3 Wax Melt poklon set
Novo
Akcija
162,22kn

Dostupno | Kod: YAC07412

keramička aroma lampa 1 kom + Tree Farm Festival vosak za aroma lampu 22 g + Twinkling Lights vosak za aroma lampu 22 g + Letters to Santa vosak za aroma lampu 22 g + čajna svijeća 1 kom

1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 26. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
srijeda 26. 01. 2022.

Aroma lampa Yankee Candle Christmas Collection Aromalamp & 3 Wax Melt će tijekom nekoliko minuta stvoriti ugodnu atmosferu u vašem domu. Prostori interijera ugodno će se osvijetliti i, zahvaljujući mogućnosti neprestane izmjene mirisa, dočarat ćete svakoga puta atmosferu točno po svojim željama.

Set sadrži:

  • keramička aroma lampa 1 kom
  • Tree Farm Festival vosak za aroma lampu 22 g
  • Twinkling Lights vosak za aroma lampu 22 g
  • Letters to Santa vosak za aroma lampu 22 g
  • čajna svijeća 1 kom

Način upotrebe:
Proizvod neka bude na površini koja je pogodna za više temperature. Provjerite je li aroma lampa dovoljno udaljena od svih zapaljivih materijala ili izvora topline. Upaljenu aroma lampu nemojte micati. Držite van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Slijedite priložene upute.

Važna upozorenja

Čuvati izvan dohvata djece.
Cijeli tekst

Sastav

Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
drvenasti, slatkasti, gurmanski
Vrste voska
drugi
Materijal
keramika
Upotreba voska
za aroma lampu
Vrste aroma lampi
za vosak ili ulje

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.