Yankee Candle Black Cherry

Mirisi za auto 4 kom

Yankee Candle Black Cherry Mirisi za auto 4 kom
Yankee Candle Black Cherry Mirisi za auto 4 kom
Yankee Candle Black Cherry Mirisi za auto 4 kom
Mirisi za auto 4 kom
47,00kn

Kod: YAC0777 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
četvrtak, 24. 01. 2019.
Yankee Candle Black Cherry
Mirisi za auto 4 kom | 47,00kn

Opis parfema Yankee Candle Black Cherry

Mirisi za auto Yankee Candle Black Cherry učinit će da vaša putovanja postanu nezaboravni doživljaj. Interijer svakog vozila će učiniti ugodnijim, lijepo će mirisati i tako će stvoriti harmonično okruženje.

Svojstva:

  • voćni miris

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute.

Sastav

Baza
slatka trešnja
Glava
badem, trešnja
Srce
cimet, trešnja
Karakter mirisa za dom
voćni

O brandu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Black Cherry

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!