Yankee CandleBelmont keramički svijećnjak za male mirisne svijeće

Yankee Candle Belmont keramički svijećnjak za male mirisne svijeće
Yankee Candle Belmont keramički svijećnjak za male mirisne svijeće
Novo
72,59kn

Kod: YAC07440 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 27. 09. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 29. 09. 2021.

Opis Yankee Candle Belmont
Sastav

Keramički svijećnjak za male svijeće Yankee Candle Belmont krasno će obasjati svaki interijer. Miris svijeće koji će oplemeniti vaš dom možete odabrati sami i možete ju sami u svijećnjak ubaciti.

Način upotrebe:
Svijećnjak s upaljenom svijećom nikada nemojte ostavljati bez nadzora i u blizini lako zapaljivih predmeta.

Sastav

Vrste svijećnjaka
za čajne svijeće, za male svijeće bez staklene posude
Materijal
keramika

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Belmont