Yankee Candle Alpine Christmaspoklon set XIII.

Yankee Candle Alpine Christmas poklon set XIII.
Yankee Candle Alpine Christmas poklon set XIII.
poklon set XIII.

Kod: YAC06073 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Candelit Cabin mirisna svijeća 104 g + Evengreen Mist mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g + Pomegranate Gin Fizz mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g + After Sledding mala mirisna svijeća bez staklene posude 49 g

Opis parfema Yankee Candle Alpine Christmas
Sastav

Obradujte sebe ili svoje najbliže savršenim parfemskim setom Yankee Candle Alpine Christmas . Miris na poklon će sigurno oduševiti primatelja.

Svojstva:

  • božićni miris
  • odlična ideja za poklon
  • poklon pakiranje

Način upotrebe:
Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca. Za optimalno gorenje preporučujemo redovito skraćivanje fitilja na preporučenu duljinu. Pustite svijeću da gori najmanje onoliko dugo koliko je potrebno da se rastopi cijeli gornji sloj. Tako ćete spriječiti nastanak nepoželjnih udubina u vosku.

Sastav

Tip seta
Poklon set
Mirisi za dom
drvenasti, biljni, slatkasti, gurmanski, svježi
Vrste fitilja
pamučni
Vrste voska
drugi
Materijal
staklo

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Alpine Christmas