Woodwick Island Coconut

vosak za aroma lampu 22,7 g

Woodwick Island Coconut vosak za aroma lampu 22,7 g
Woodwick Island Coconut vosak za aroma lampu 22,7 g
Woodwick Island Coconut vosak za aroma lampu 22,7 g
Novo
22,7 g
23,00kn

Kod: WDW00237 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
srijeda 24. 04. 2019.
Woodwick Island Coconut
22,7 g | 23,00kn

Opis parfema Woodwick Island Coconut

Pored mirisnih svijeća, vosak za aroma lampu Woodwick Island Coconut je odlična alternativa za ugodan miris vašeg interijera. Kako se bude otapao u aroma lampi tako ćete dostići maksimalni mirisni učinak i jednostavno ćete stvoriti vlastitu aromu po svojim željama i raspoloženju.

Svojstva:

  • slatka aroma

Način upotrebe:
Vosak koji se topi u aroma lampi nemojte ostavljati nikada bez nadzora niti u blizini lako zapaljivih predmeta.

Sastav

Sadržaj
ananas, kokos, pina colada
Karakter mirisa za dom
slatkasti

O brandu Woodwick

Luksuzne mirisne svijeće Woodwick umiju zagrijati, od prostora za stanovanje napraviti dom i obradovati dušu. Nezamjenjivo pucketanje jedinstvenog drvenog fitilja kreira efekt upaljenog kamina, a vas u trenu prenosi u snijegom prekrivenu planinsku brvnaru i kao čarobnim štapićem stvara odgovarajući ugođaj. Pružite svim svojim čulima zaista intenzivan doživljaj.

Svaka Woodwick svijeća s drvenim fitiljem skriva nekoliko uzajamno savršeno suglasnih mirisnih esencija. Pojedinačni sastojci se skupa slažu i kreiraju punu harmoničnu aromu koja će prekrasno zamirisati cijelu prostoriju. Kvalitetnom parafinu dodan je vosak soje koji vrijeme gorenja produljuje, a uz to je i biorazgradiv.

Autentične mirisne kompozicije, karakteristično pucketanje i sofisticirani dizajn svijeća veseli ljubitelje dodataka za interijer još od 2006. godine. Vizualni doživljaj uvećava drveni poklopac koji služi i kao podmetač, kao i organski oblici posuda od ručno puhanog stakla. Woodwick svijeće svaki će interijer doma podići na višu razinu, te tako osigurati pregršt izuzetnih trenutaka.

Ocjena Woodwick Island Coconut

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!