Woodwick Coastal Sunset

vosak za aroma lampu 22,7 g

Woodwick Coastal Sunset vosak za aroma lampu 22,7 g
Woodwick Coastal Sunset vosak za aroma lampu 22,7 g
vosak za aroma lampu 22,7 g
23,00kn

Kod: WDW0003 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
srijeda 29. 05. 2019.
Woodwick Coastal Sunset
vosak za aroma lampu 22,7 g | 23,00kn

Opis parfema Woodwick Coastal Sunset

Pored mirisnih svijeća, vosak za aroma lampu Woodwick Coastal Sunset je odlična alternativa za ugodan miris vašeg interijera. Kako se bude otapao u aroma lampi tako ćete dostići maksimalni mirisni učinak i jednostavno ćete stvoriti vlastitu aromu po svojim željama i raspoloženju.

Svojstva:

  • cvjetni miris
  • slatka aroma

Način upotrebe:
Vosak koji se topi u aroma lampi nemojte ostavljati nikada bez nadzora niti u blizini lako zapaljivih predmeta. Ne ostavljajte proizvod u domašaju djece ili kućnih ljubimaca.

Sastav

Karakter mirisa za dom
cvjetni, slatkasti

O brandu Woodwick

Luksuzne mirisne svijeće Woodwick umiju zagrijati, od prostora za stanovanje napraviti dom i obradovati dušu. Nezamjenjivo pucketanje jedinstvenog drvenog fitilja kreira efekt upaljenog kamina, a vas u trenu prenosi u snijegom prekrivenu planinsku brvnaru i kao čarobnim štapićem stvara odgovarajući ugođaj. Pružite svim svojim čulima zaista intenzivan doživljaj.

Svaka Woodwick svijeća s drvenim fitiljem skriva nekoliko uzajamno savršeno suglasnih mirisnih esencija. Pojedinačni sastojci se skupa slažu i kreiraju punu harmoničnu aromu koja će prekrasno zamirisati cijelu prostoriju. Kvalitetnom parafinu dodan je vosak soje koji vrijeme gorenja produljuje, a uz to je i biorazgradiv.

Autentične mirisne kompozicije, karakteristično pucketanje i sofisticirani dizajn svijeća veseli ljubitelje dodataka za interijer još od 2006. godine. Vizualni doživljaj uvećava drveni poklopac koji služi i kao podmetač, kao i organski oblici posuda od ručno puhanog stakla. Woodwick svijeće svaki će interijer doma podići na višu razinu, te tako osigurati pregršt izuzetnih trenutaka.

Ocjena Woodwick Coastal Sunset

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!