Victoria's SecretMidnight Bloom mlijeko za tijelo za žene

Victoria's Secret Midnight Bloom mlijeko za tijelo za žene
Victoria's Secret Midnight Bloom mlijeko za tijelo za žene
236 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: VIS04944

Neka uživanje u luksuznom mirisu tijekom jutarnjih i večernjih rituala u kupaonici bude jednako čarobno. Proizvod za njegu tijela Victoria's Secret Midnight Bloom probudit će vam osjetila i omiljenim mirisom razmaziti i vašu kožu.

Svojstva:

  • razveselit će svaku ženu
  • dobro se nanosi, lako se upija

Sastav

Tekstura
mlijeko

Brand Victoria’s Secret je osnovao 1977. godine američki poduzetnik Roy Raymond. Roy je došao do zaključka da bi većina muškaraca cijenila kada bi donje rublje za svoje partnerke mogla kupovati u specijaliziranoj trgovini. Interes je nadmašio sva očekivanja – već nakon prve godine morao je otvoriti tri dalje podružnice. Danas Victoria’s Secret prodaje ne samo luksuznu odjeću, već i prvoklasnu kozmetiku. Ogroman uspjeh postigli su prije svega parfemi Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret pazi na to da za njega rade samo najslavniji super modeli poput Gisele Bündchen, Mirande Kerr ili Naomi Campbell. Ništa manje probirljiv nije i kod parfumera – u kreiranju mirisa Victoria’s Secret surađivali su i surađuju Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals i druga velika imena iz ovog područja.

Brand Victoria's Secret svakako će zainteresirati sve one koji hoće biti seksi, vole čulne, nježne i rafinirane mirise.