Victoria's Secret Lush Coast St. Tropez Beach Orchidparfumirani sprej za tijelo za žene

Victoria's Secret Lush Coast St. Tropez Beach Orchid parfumirani sprej za tijelo za žene
Victoria's Secret Lush Coast St. Tropez Beach Orchid parfumirani sprej za tijelo za žene
250 ml

Kod: VIS04868 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis parfema Victoria's Secret Lush Coast St. Tropez Beach Orchid
Sastav

Da biste uronili u ovaj val svježine, ne morate čekati ljeto. Sprej za tijelo Victoria's Secret Lush Coast St. Tropez Beach Orchid preplavit će vas mirisom punim citrusa, koji će razbuditi sva vaša osjetila i ispuniti vas energijom.

  • voćni miris
  • idealan izbor za ženu bez predrasuda
  • parfem pogodan za svaki dan
  • svjež parfem, idealan za tople dane

Sastav

Sadržaj
sunčani tonovi, kozja krv, orhideja
Vrsta mirisa
voćni

O brendu Victoria's Secret

Brand Victoria’s Secret je osnovao 1977. godine američki poduzetnik Roy Raymond. Roy je došao do zaključka da bi većina muškaraca cijenila kada bi donje rublje za svoje partnerke mogla kupovati u specijaliziranoj trgovini. Interes je nadmašio sva očekivanja – već nakon prve godine morao je otvoriti tri dalje podružnice. Danas Victoria’s Secret prodaje ne samo luksuznu odjeću, već i prvoklasnu kozmetiku. Ogroman uspjeh postigli su prije svega parfemi Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret pazi na to da za njega rade samo najslavniji super modeli poput Gisele Bündchen, Mirande Kerr ili Naomi Campbell. Ništa manje probirljiv nije i kod parfumera – u kreiranju mirisa Victoria’s Secret surađivali su i surađuju Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals i druga velika imena iz ovog područja.

Brand Victoria's Secret svakako će zainteresirati sve one koji hoće biti seksi, vole čulne, nježne i rafinirane mirise.

Ocjena Victoria's Secret Lush Coast St. Tropez Beach Orchid