Victoria's Secret Secret Escape sprej za tijelo za žene

Victoria's Secret Secret Escape sprej za tijelo za žene
Victoria's Secret Secret Escape sprej za tijelo za žene
250 ml
119,90kn

Kod: VIS0864 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 07. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 07. 2021.

Opis Victoria's Secret Secret Escape

Zaogrnite se mirisom uz koji ćete ostati odlično raspoloženi tijekom cijelog dana! Ženski sprej za tijelo Victoria's Secret Secret Escape zrači optimizmom i osjećajem čiste sreće.

  • cvjetni miris
  • slatki miris
  • istaknut će senzualnost svake žene
  • parfem pogodan za svaki dan

O brendu Victoria's Secret

Brand Victoria’s Secret je osnovao 1977. godine američki poduzetnik Roy Raymond. Roy je došao do zaključka da bi većina muškaraca cijenila kada bi donje rublje za svoje partnerke mogla kupovati u specijaliziranoj trgovini. Interes je nadmašio sva očekivanja – već nakon prve godine morao je otvoriti tri dalje podružnice. Danas Victoria’s Secret prodaje ne samo luksuznu odjeću, već i prvoklasnu kozmetiku. Ogroman uspjeh postigli su prije svega parfemi Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret pazi na to da za njega rade samo najslavniji super modeli poput Gisele Bündchen, Mirande Kerr ili Naomi Campbell. Ništa manje probirljiv nije i kod parfumera – u kreiranju mirisa Victoria’s Secret surađivali su i surađuju Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals i druga velika imena iz ovog područja.

Brand Victoria's Secret svakako će zainteresirati sve one koji hoće biti seksi, vole čulne, nježne i rafinirane mirise.

Ocjena Victoria's Secret Secret Escape