Vichy Spa

gel - krema za tuširanje

Vichy Spa gel - krema za tuširanje
Vichy Spa gel - krema za tuširanje
Vichy Spa gel - krema za tuširanje
200 ml
63,90kn

Kod: VCH2781 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
već sutra četvrtak, 19. 07. 2018.
Poklon za vas
Poklon za vas
Uz kupovinu premium dermokozmetike Vichy u vrijednosti iznad 168 kn na dar ćete dobiti besplatno i dnevnu kremu od 15 ml.

Osobine

Tekstura
gel krema
Tip kože
osjetljiva

O brandu Vichy

Kozmetika Vichy jednoznačno simbolizira osmišljenu njegu lica temeljenu na znanstvenim saznanjima. Brand Vichy je tipičan predstavnik maksimalno uspješnog zbližavanja kozmetike i medicine. Izvanredna podnošljivost, dokazana učinkovitost, recepture temeljene na najnovijim istraživanjima, iskreno zanimanje za korisnike, poštivanje etičkih normi prilikom proizvodnje – to su znaci prepoznavanja kozmetike Vichy.

Godine 1931. kozmetolog Georges Guerin je boravio u francuskom gradiću Vichy gdje mu je lokalni liječnik preporučio termalne izvore. Guerin je brzo prepoznao izvanredne umirujuće učinke tamošnjih termalnih voda i ideja spajanja kozmetike i prirodnog izvora bila je na svijetu.

Laboratoriji Vichy, zajedno s vodećim dermatološkim stručnjacima, polako su na tržište uveli integrirane linije kozmetike za konkretne tipove lica. Vichy ima odgovor na svaki vaš problem ili zahtjev.

Menu