Vichy Deodorant mineralni dezodorans s 48-satnim učinkom

Vichy Deodorant mineralni dezodorans s 48-satnim učinkom
Vichy Deodorant mineralni dezodorans s 48-satnim učinkom
50 ml

Kod: VCH08140 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Vichy Deodorant
Osobine

Maštate o nestvarno učinkovitom dezodoransu koji će vas vrlo dugo štititi od neugodnih tjelesnih mirisa? Mineralni dezodorans s 48-satnim učinkom Vichy Deodorant neće vas razočarati. Održava kožu pazuha svježom i sprječava stvaranje neugodnih mirisa tijekom dva cijela dana. Ne sadrži alkohol i ne uzrokuje iritacije pa ga bez straha možete nanijeti i na svježe obrijanu kožu.

Karakteristike:

  • održava pazuhe svježima tijekom 48 sati
  • sprječava nastanak neugodnih mirisa
  • održava kožu pazuha umirenom
  • može se nanijeti na kožu poslije brijanja

Sastav:

  • magnezij, natrij, kalcij - sprječavaju pojavu neugodnog mirisa znoja
  • mineralizirajuća termalna voda Vichy – štiti kožu od iritacija
  • bez alkohola

Način upotrebe:
Nanosite ujutro na suhu i čistu kožu pazuha.

Osobine

Vrsta pakiranja
roll-on
Tip kože
osjetljiva

O brendu Vichy

Kozmetika Vichy jednoznačno simbolizira osmišljenu njegu lica temeljenu na znanstvenim saznanjima. Brand Vichy je tipičan predstavnik maksimalno uspješnog zbližavanja kozmetike i medicine. Izvanredna podnošljivost, dokazana učinkovitost, recepture temeljene na najnovijim istraživanjima, iskreno zanimanje za korisnike, poštivanje etičkih normi prilikom proizvodnje – to su znaci prepoznavanja kozmetike Vichy.

Godine 1931. kozmetolog Georges Guerin je boravio u francuskom gradiću Vichy gdje mu je lokalni liječnik preporučio termalne izvore. Guerin je brzo prepoznao izvanredne umirujuće učinke tamošnjih termalnih voda i ideja spajanja kozmetike i prirodnog izvora bila je na svijetu.

Laboratoriji Vichy, zajedno s vodećim dermatološkim stručnjacima, polako su na tržište uveli integrirane linije kozmetike za konkretne tipove lica. Vichy ima odgovor na svaki vaš problem ili zahtjev.

Ocjena Vichy Deodorant