Versace Man Eau Fraîche poklon set VII. za muškarce

Versace Man Eau Fraîche poklon set VII. za muškarce
Versace Man Eau Fraîche poklon set VII. za muškarce
poklon set VII. za muškarce

Kod: VER06692 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

toaletna voda 50 ml + gel za kupku i tuširanje 50 ml + balzam poslije brijanja 50 ml

Opis Versace Man Eau Fraîche
Sastav

Set sadrži:

  • toaletna voda 50 ml
  • gel za kupku i tuširanje 50 ml
  • balzam poslije brijanja 50 ml

Sastav

Tip seta
Poklon set

O brendu Versace

Brand Versace simbol je talijanskog luksuza i bezvremenskog stila s dozom ekstravagancije. U njihovim modnim komadima, parfemima i dodatcima s kultnim logom Meduze sljubljuju se moderan životni stil i ljubav prema talijanskim tradicijama i obiteljskom nasljeđu.

Povijest ovog luksuznog branda seže u 1978., kada ga je u Milanu osnovao progresivni i ekstravagantni modni dizajner Gianni Versace. On je svojim originalnim stilom odmah osvojio obožavatelje diljem svijeta, pretvarajući brand Versace u jednu od najistaknutijih međunarodnih modnih kuća. Prvi parfem branda Versace – Gianni Versace for Women – lansiran je 1981., a danas se u portfelju branda nalazi nekoliko desetaka parfema Versace za žene i muškarce.

Među najpopularnijim muškim parfemima Versace su toaletna voda Versace Eros s aromatičnom mirisnom kompozicijom, zatim toaletne vode Dylan Blue i Versace The Dreamer te, u punom smislu riječi, vatrena parfemska voda Versace Eros Flame. Dame diljem svijeta obožavaju legendarni voćno-cvjetni parfem Versace Bright Crystal i cvjetno-drvenasti Versace Versense. Veliku popularnost imaju i poklon pakiranja ženskih parfema Versace, u kojima se nalazi i kozmetika za njegu tijela.

Pomirišite i vi parfeme Versace – nesputane mirise s talijanskim temperamentom.

Ocjena Versace Man Eau Fraîche