Versace Eros Flame poklon set za muškarce

Versace Eros Flame poklon set za muškarce
Versace Eros Flame poklon set za muškarce

Kod: VER08296 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda 100 ml + parfemska voda 10 ml + velika kozmetička torbica za muškarce

Opis Versace Eros Flame
Sastav

Od svojih parfema se više ne morate razdvajati ni na inozemnim putovanjima. Parfemski set za muškarce Versace Eros Flame sadrži parfem i mini parfem, koji lako možete dodati u svaku prtljagu i tako ga uvijek imati pri ruci.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • prekrasna torbica na poklon
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 100 ml
  • parfemska voda 10 ml
  • velika kozmetička torbica za muškarce

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Versace

Brand Versace simbol je talijanskog luksuza i bezvremenskog stila s dozom ekstravagancije. U njihovim modnim komadima, parfemima i dodatcima s kultnim logom Meduze sljubljuju se moderan životni stil i ljubav prema talijanskim tradicijama i obiteljskom nasljeđu.

Povijest ovog luksuznog branda seže u 1978., kada ga je u Milanu osnovao progresivni i ekstravagantni modni dizajner Gianni Versace. On je svojim originalnim stilom odmah osvojio obožavatelje diljem svijeta, pretvarajući brand Versace u jednu od najistaknutijih međunarodnih modnih kuća. Prvi parfem branda Versace – Gianni Versace for Women – lansiran je 1981., a danas se u portfelju branda nalazi nekoliko desetaka parfema Versace za žene i muškarce.

Među najpopularnijim muškim parfemima Versace su toaletna voda Versace Eros s aromatičnom mirisnom kompozicijom, zatim toaletne vode Dylan Blue i Versace The Dreamer te, u punom smislu riječi, vatrena parfemska voda Versace Eros Flame. Dame diljem svijeta obožavaju legendarni voćno-cvjetni parfem Versace Bright Crystal i cvjetno-drvenasti Versace Versense. Veliku popularnost imaju i poklon pakiranja ženskih parfema Versace, u kojima se nalazi i kozmetika za njegu tijela.

Pomirišite i vi parfeme Versace – nesputane mirise s talijanskim temperamentom.

Ocjena Versace Eros Flame