VersaceDylan Turquoise Pour Femme poklon set II. za žene

Versace Dylan Turquoise Pour Femme poklon set II. za žene
Versace Dylan Turquoise Pour Femme poklon set II. za žene

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: VER08346

toaletna voda 50 ml + parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml + parfumirani gel za tuširanje 50 ml

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Versace Dylan Turquoise Pour Femme, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • luksuzna izvedba
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • toaletna voda 50 ml
  • parfumirano mlijeko za tijelo 50 ml
  • parfumirani gel za tuširanje 50 ml

Sastav

Vrsta mirisa
citrusni, drveni
Tip seta
Poklon set

Brand Versace simbol je talijanskog luksuza i bezvremenskog stila s dozom ekstravagancije. U njihovim modnim komadima, parfemima i dodatcima s kultnim logom Meduze sljubljuju se moderan životni stil i ljubav prema talijanskim tradicijama i obiteljskom nasljeđu.

Povijest ovog luksuznog branda seže u 1978., kada ga je u Milanu osnovao progresivni i ekstravagantni modni dizajner Gianni Versace. On je svojim originalnim stilom odmah osvojio obožavatelje diljem svijeta, pretvarajući brand Versace u jednu od najistaknutijih međunarodnih modnih kuća. Prvi parfem branda Versace – Gianni Versace for Women – lansiran je 1981., a danas se u portfelju branda nalazi nekoliko desetaka parfema Versace za žene i muškarce.

Među najpopularnijim muškim parfemima Versace su toaletna voda Versace Eros s aromatičnom mirisnom kompozicijom, zatim toaletne vode Dylan Blue i Versace The Dreamer te, u punom smislu riječi, vatrena parfemska voda Versace Eros Flame. Dame diljem svijeta obožavaju legendarni voćno-cvjetni parfem Versace Bright Crystal i cvjetno-drvenasti Versace Versense. Veliku popularnost imaju i poklon pakiranja ženskih parfema Versace, u kojima se nalazi i kozmetika za njegu tijela.

Pomirišite i vi parfeme Versace – nesputane mirise s talijanskim temperamentom.