Preskočite na glavni sadržaj

TRESemmé

O brendu TRESemmé

Savršena frizura vam može podići samopouzdanje i uljepšati dan. To jako dobro zna i brend TRESemmé, čija je misija stvarati proizvode za njegu kose koji će biti jednako kvalitetni kao proizvodi u frizerskim salonima, ali mnogo dostupniji. Zato što se svaka žena zaslužuje osjećati čarobno.

Kozmetika za kosu TRESemmé se prvi put pojavila na tržištu 1948. Osnivačica brenda Edna L. Emme je radila kao frizerka pa je iz prve ruke znala koliko lijepa kosa može utjecati na samopouzdanje žene. U vrijeme kad su kvalitetni proizvodi bili dostupni samo u salonima, odlučila je proizvode za njegu kose profesionalne kvalitete ponuditi i za kućnu upotrebu. Tako se ova poduzetna, inteligentna i prekrasna dama upisala u povijest frizerskog svijeta.

Naziv brenda TRESemmé predstavlja igru riječima – osim što je u njemu skriveno ime utemeljiteljice, ono podsjeća i na francuski izraz „très-aimé“ (jako voljen). I vi ćete sigurno zavoljeti TRESemmé proizvode. Sprej TRESemmé Heat Defence će zaštititi vašu kosu od oštećenja tijekom feniranja ili peglanja, a maska za kosu TRESemmé Biotin + Repair 7 u trenu će obnoviti njezinu strukturu i ljepotu. Linija proizvoda TRESemmé Keratin Smooth će učiniti kosu sjajnom, podatnom i glatkom.

Ukažite povjerenje proizvodima za kosu TRESemmé, zahvaljujući kojima ćete se svakodnevno osjećati kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

cijeli tekst sakriti tekst