Tiffany & Co. Tiffany & Co. poklon set za žene

Tiffany & Co. Tiffany & Co. poklon set za žene
Tiffany & Co. Tiffany & Co. poklon set za žene

Kod: TIF02240 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

parfemska voda 75 ml + Fresh Floral parfemska voda 10 ml + Dark Cedar parfemska voda 10 ml

Opis Tiffany & Co. Tiffany & Co.
Sastav

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Tiffany & Co. Tiffany & Co. , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • sadrži minijature parfema
  • razveselit će svaku ženu
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 75 ml
  • Fresh Floral parfemska voda 10 ml
  • Dark Cedar parfemska voda 10 ml

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni
Tip seta
Poklon set

O brendu Tiffany & Co.

Brand Tiffany & Co. svojim legendarnim draguljima određuje prvoklasni draguljarski rad, ekskluzivnost i eleganciju. Kralj dijamanata, kako je prozvan osnivatelj branda Charles Lewis Tiffany, je unio strast u najljepše drago kamenje i briljantni dizajn svojeg nakita.

Legendarna tirkizna boja, poznata kao Tiffany blue, je isto kao i sami naziv, simbol luksuza. Boja se prepliće kroz cijeli rad branda, od poklon kutije, preko samog nakita i dizajna Tiffany parfema. Prvi mirisi su nastali u 80-tim godinama prošlog stoljeća – cvjetni Tiffany for Women i začinski Tiffany for Men. U svojim parfemima brand odražava te najčišće esencije, ekskluzivnost i eleganciju te se trudi izazvati jedinstveni osjećaj dodira dragog nakita na goloj koži.

Od svog osnivanja 1837. g. brand je, osim poznatih osobnosti, postupno očarao cijeli svijet. Danas, bezvremenski nakit Tiffany & Co. je uspomena na najznačajnije životne trenutke.

Ocjena Tiffany & Co. Tiffany & Co.