Kategorije prema zaštitnom faktoru

Izabrali ste

  • René Furterer
  • Ocjene 4*
Filter

Potkategorija

Problemi s kosom

Kolekcija

Ocjene

  •   1
  •   2
  •   1

O kozmetici za sunčanje

Zaštitite svoju kožu i budite krasno zdravo preplanuli! Na notino.hr pronaći ćete širok izbor kozmetike za sunčanje za svaki tip kože.

 

Za zaštitu od štetnog utjecaja sunca tijekom sunčanja, kupanja i sporta nudimo vam kvalitetnu kremu, ulja i sprejeve za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Iz naše široke palete zaštitnih faktora od 6 do 50+ kremu za svoj tip kože odabrat će zaista svatko. Nježnu kožu vašeg lica zaštitit će specijalne kreme za lice, a za osjetljivu kožu vaše djece tu su dječje kreme za sunčanje.

Nakon boravka na suncu pružit će vam ugodno umirujuće djelovanje preparati nakon sunčanja. Pjene s efektom hlađenja ili mlijeka za tijelo s panthenolom ubrzat će obnavljanje vaše kože i pružit će joj nužnu hidrataciju.

Ako preplanuli izgled dobivate u solariju, nudimo našu kozmetiku za solarije. Kreme za solarije istaknut će vašu preplanulost i produžit će njeno trajanje. Krasni brončani ten u toplini svoga doma dobit ćete uz naše kreme za samotamnjenje i bronzere. Intenzitet birate sami, dovoljno je odabrati učestalost i količinu prilikom nanošenja.

Probajte naša ulja i kreme za sunčanje sa SPF Piz Buin, Lancaster, Shiseido, Sensai ili Clinique, kao i preparate za samotamnjenje Vita Libertata, St. Tropez i druge. Uživajte u krasno preplanulom tenu tijekom cijele godine.

cijeli tekst sakriti tekst