Somatoline Anti-Celluliteintenzivni serum protiv celulita

Somatoline Anti-Cellulite intenzivni serum protiv celulita
Somatoline Anti-Cellulite intenzivni serum protiv celulita
125 ml

Kod: SMA1269 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Somatoline Anti-Cellulite
Osobine

Preparat Somatoline Anti-Cellulite će vam pomoći u ublažavanju simptoma celulita, a vaša koža opet će izgledati čvrsto i glatko.

Svojstva:

  • sprječava nastanak daljeg celulita
  • smanjuje masno tkivo
  • stimulira mikrocirkulaciju
  • povećava elastičnost kože

Način upotrebe:
Preparat nanesite na problematične dijelove tijela (bedra, bokovi, stražnjica i trbuh). Umasirajte kružnim pokretima na kožu i ostavite da se upije.

Osobine

Tekstura
ulje
Tip kože
za sve tipove kože

O brendu Somatoline

Brand Somatoline je garancija kvalitete i pouzdanosti u području mršavljenja i oblikovanja tijela. Koristi najnovija saznanja i inovativne tehnologije koje osiguravaju brandu jedinstvenost i maksimalnu pouzdanost uz dobro vidljive rezultate.

Postoji razlog zašto je kozmetika Somatoline poznata i toliko tražena od strane klijenata, a taj razlog je što zaista djeluje! Pojedinačni preparati pomažu ženama biti vitke, a muškarcima pomažu u oblikovanju njihovih tijela do traženog izgleda.

Svaki preparat je rezultat preciznog znanstvenog istraživanja i kliničkih testova koje su izvršili stručnjaci. Ako je potrebno da svoju figuru oblikujete za kupaći kostim ili za predivnu haljinu, ne oklijevajte i nabavite preparate Somatoline!

Ocjena Somatoline Anti-Cellulite