Signal White Now Toucholovka za izbjeljivanje za zube

Signal White Now Touch olovka za izbjeljivanje za zube
Signal White Now Touch olovka za izbjeljivanje za zube
olovka za izbjeljivanje za zube

Kod: SIG1566 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis proizvoda Signal White Now Touch
Osobine

Olovka za izbjeljivanje Signal White Now Touch jedinstven je proizvod za izbjeljivanje zuba. Predstavlja nezahtjevnu i brzu proceduru uz vidljive rezultate.

Svojstva:

  • izbjeljuje zubnu caklinu
  • uklanja organske mrlje na zubima
  • brzo postiže odlične rezultate

Način upotrebe:
Slijedite priložene upute.

Osobine

Učinak
izbjeljivanje

O brendu Signal

Signal je bez premca jedan od najpoznatijih i najuspješnijih brandova koji se specijalizira za njegu u području oralne higijene. Dio je obitelji Unilever čije proizvode svakoga dana koristi dvije milijarde ljudi po cijelom svijetu.

Brand Signal nudi široki asortiman voda za usta, četkica za zube, zubnih pasti. Prioritet tvrtke je istraživanje i razvoj, u svojim laboratorijima zapošljava prvoklasne stručnjake za dentalnu higijenu. Svi proizvodi Signal prolaze kroz stroga testiranja i štedljivi su prema životnom okolišu. Signal surađuje s Svjetskom dentalnom federacijom (FDI) i drugim organizacijama, ulaže ogromna financijska sredstva u prevenciju.

Ocjena Signal White Now Touch