Salvatore FerragamoUomo Signature parfemska voda za muškarce

Salvatore Ferragamo Uomo Signature parfemska voda za muškarce
Salvatore Ferragamo Uomo Signature parfemska voda za muškarce
50 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: EMA00531

Parfemska voda Salvatore Ferragamo Uomo Signature će osvojiti vaše srce orijentalnim tonovima te će naglasiti vašu nezaboravnu mušku eleganciju.

  • začinski, orijentalni miris
  • za samouvjerene muškarce koji znaju što žele
  • pogodna za dnevne i večernje prigode

Sastav mirisa
Prvi dašak je u obliku svježih tonova talijanskih mandarina i grejpfruta začinjenih ružičastim paprom. Nakon toga riječ preuzima čempres u pratnji toplog cimeta i kardamoma koji će vas prenijeti u tajnovite daljine. Orijentalna pustolovina se mijenja u džentlmensku eleganciju zahvaljujući akordima nježne kože, zemljanog pačulija, slatkog tonkovca i pržene kave.

Priča o mirisu
Parfemska voda Salvatore Ferragamo Uomo Signature je dublja i elegantnija verzija klasičnog mirisa za muškarce Salvatore Ferragamo Uomo i namijenjena je njegovim ljubiteljima koji traže nešto više.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
ružičasti papar, grejp, talijanska mandarina
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
čempres, kardamom, cimet
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
koža, pržena zrna kave, pačuli, tonka grah
Vrsta mirisa
kožni

Salvatore Ferragamo je jedan od najznačajnijih suvremenih modnih i parfemskih brandova. Nosi ime svog osnivača i još uvijek, nakon toliko godina, odražava sve njegove vrijednosti kojima se stvaralaštvo ovog talijanskog dizajnera od samog početka razlikovalo.

Ferragamo je počeo dizajnirati obuću. U mladosti je emigrirao u Ameriku gdje je otvorio u samom Hollywoodu svoju prvu trgovinu obućom. U dvadesetim godinama prošlog stoljeća je postupno stekao popularnost, a brand Salvatore Ferragamo ubrzo je postao svjetski uspješan, nakon čega su nastali i Salvatore Ferragamo parfemi. Kasnije je Ferragamo preselio svoj atelje natrag u rodnu Italiju, a firentinski Palazzo Spini Feroni je i danas glavno sjedište branda.

Autentičnost, ekskluzivnost, profinjeni stil, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetom i poštenim zanatskim radom karakteriziraju ne samo cijelo Ferragamovo modno stvaralaštvo, nego i svaki parfem Salvatore Ferragamo. Prepustite se nježnom mirisu Salvatore Ferragamo i sigurno nećete požaliti.