Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa

poklon set

Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa poklon set
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa poklon set
poklon set
386,40kn

Kod: SAF1261 | Više od 20 kom na zalihi

parfemska voda 30 ml + mlijeko za tijelo 50 ml

1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 08. 2019.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 08. 2019.
Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa
poklon set | 386,40kn

Sastav

Tip seta
Poklon set
Vrsta mirisa
cvjetni, orijentalni

O brendu Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je jedan od najznačajnijih suvremenih modnih i parfemskih brandova. Nosi ime svog osnivača i još uvijek, nakon toliko godina, odražava sve njegove vrijednosti kojima se stvaralaštvo ovog talijanskog dizajnera od samog početka razlikovalo.

Ferragamo je počeo dizajnirati obuću. U mladosti je emigrirao u Ameriku gdje je otvorio u samom Hollywoodu svoju prvu trgovinu obućom. U dvadesetim godinama prošlog stoljeća je postupno stekao popularnost, a brand Salvatore Ferragamo ubrzo je postao svjetski uspješan, nakon čega su nastali i Salvatore Ferragamo parfemi. Kasnije je Ferragamo preselio svoj atelje natrag u rodnu Italiju, a firentinski Palazzo Spini Feroni je i danas glavno sjedište branda.

Autentičnost, ekskluzivnost, profinjeni stil, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetom i poštenim zanatskim radom karakteriziraju ne samo cijelo Ferragamovo modno stvaralaštvo, nego i svaki parfem Salvatore Ferragamo. Prepustite se nježnom mirisu Salvatore Ferragamo i sigurno nećete požaliti.

Ocjena Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!