Salvatore FerragamoFerragamo šampon i gel za tuširanje za muškarce

Salvatore Ferragamo Ferragamo šampon i gel za tuširanje za muškarce
Salvatore Ferragamo Ferragamo šampon i gel za tuširanje za muškarce
200 ml

Kod: SAF02203 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Salvatore Ferragamo Ferragamo
Sastav

Pretvorite svoje svakodnevno tuširanje ili kupanje u prekrasan ritual koji ćete jedva dočekati svaki dan. Sredstvo za tuširanje Salvatore Ferragamo Ferragamo namirisat će vašu kožu i probuditi osjetila.

Sastav

Tekstura
gel

O brendu Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je jedan od najznačajnijih suvremenih modnih i parfemskih brandova. Nosi ime svog osnivača i još uvijek, nakon toliko godina, odražava sve njegove vrijednosti kojima se stvaralaštvo ovog talijanskog dizajnera od samog početka razlikovalo.

Ferragamo je počeo dizajnirati obuću. U mladosti je emigrirao u Ameriku gdje je otvorio u samom Hollywoodu svoju prvu trgovinu obućom. U dvadesetim godinama prošlog stoljeća je postupno stekao popularnost, a brand Salvatore Ferragamo ubrzo je postao svjetski uspješan, nakon čega su nastali i Salvatore Ferragamo parfemi. Kasnije je Ferragamo preselio svoj atelje natrag u rodnu Italiju, a firentinski Palazzo Spini Feroni je i danas glavno sjedište branda.

Autentičnost, ekskluzivnost, profinjeni stil, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetom i poštenim zanatskim radom karakteriziraju ne samo cijelo Ferragamovo modno stvaralaštvo, nego i svaki parfem Salvatore Ferragamo. Prepustite se nježnom mirisu Salvatore Ferragamo i sigurno nećete požaliti.

Ocjena Salvatore Ferragamo Ferragamo