Salvatore Ferragamo Ferragamo balzam poslije brijanja za muškarce

Salvatore Ferragamo Ferragamo balzam poslije brijanja za muškarce
Salvatore Ferragamo Ferragamo balzam poslije brijanja za muškarce
100 ml

Kod: SAF02204 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Salvatore Ferragamo Ferragamo
Sastav

Ublažava iritaciju nakon brijanja, pruža koži ugodan miris, a istovremeno savršeno nadopunjuje miris iz iste kolekcije. Njega nakon brijanja Salvatore Ferragamo Ferragamo kao stvorena je za modernog muškarca koji vodi brigu o sebi.

Svojstva:

  • hidratizira i ne isušuje kožu
  • sprječava iritaciju kože
  • naglašava intenzitet parfema iz iste kolekcije
  • savršeno pristaje uz parfem kao poklon

Sastav

Tekstura
balzam

O brendu Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je jedan od najznačajnijih suvremenih modnih i parfemskih brandova. Nosi ime svog osnivača i još uvijek, nakon toliko godina, odražava sve njegove vrijednosti kojima se stvaralaštvo ovog talijanskog dizajnera od samog početka razlikovalo.

Ferragamo je počeo dizajnirati obuću. U mladosti je emigrirao u Ameriku gdje je otvorio u samom Hollywoodu svoju prvu trgovinu obućom. U dvadesetim godinama prošlog stoljeća je postupno stekao popularnost, a brand Salvatore Ferragamo ubrzo je postao svjetski uspješan, nakon čega su nastali i Salvatore Ferragamo parfemi. Kasnije je Ferragamo preselio svoj atelje natrag u rodnu Italiju, a firentinski Palazzo Spini Feroni je i danas glavno sjedište branda.

Autentičnost, ekskluzivnost, profinjeni stil, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetom i poštenim zanatskim radom karakteriziraju ne samo cijelo Ferragamovo modno stvaralaštvo, nego i svaki parfem Salvatore Ferragamo. Prepustite se nježnom mirisu Salvatore Ferragamo i sigurno nećete požaliti.

Ocjena Salvatore Ferragamo Ferragamo