Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerfulpoklon set II. za žene

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful poklon set II. za žene
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful poklon set II. za žene
poklon set II. za žene
711,00kn

Kod: SAF01968 | Dostupno

toaletna voda 100 ml + mlijeko za tijelo 100 ml + toaletna voda 10 ml

1
DPD dostava na kopnu
utorak 28. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 30. 01. 2020.
  • Sastav
  • O brendu
  • Ocjena

Sastav

Vrsta mirisa
cvjetni, voćni
Tip seta
Poklon set

O brendu Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je jedan od najznačajnijih suvremenih modnih i parfemskih brandova. Nosi ime svog osnivača i još uvijek, nakon toliko godina, odražava sve njegove vrijednosti kojima se stvaralaštvo ovog talijanskog dizajnera od samog početka razlikovalo.

Ferragamo je počeo dizajnirati obuću. U mladosti je emigrirao u Ameriku gdje je otvorio u samom Hollywoodu svoju prvu trgovinu obućom. U dvadesetim godinama prošlog stoljeća je postupno stekao popularnost, a brand Salvatore Ferragamo ubrzo je postao svjetski uspješan, nakon čega su nastali i Salvatore Ferragamo parfemi. Kasnije je Ferragamo preselio svoj atelje natrag u rodnu Italiju, a firentinski Palazzo Spini Feroni je i danas glavno sjedište branda.

Autentičnost, ekskluzivnost, profinjeni stil, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetom i poštenim zanatskim radom karakteriziraju ne samo cijelo Ferragamovo modno stvaralaštvo, nego i svaki parfem Salvatore Ferragamo. Prepustite se nježnom mirisu Salvatore Ferragamo i sigurno nećete požaliti.

Ocjena Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful