O brendu Rexaline

Voda je izvor života, ali i izvanredno učinkovito sredstvo protiv starenja lica. Luksuzna francuska kozmetika Rexaline osigurava licu mladenački izgled održavanjem hidratacije i sprječavanjem gubitka vlažnosti.

Povijest brenda Rexaline započela je 2008. Bivši elitni sportaš Alexandre Cukier borio se s problemom dehidrirane kože. Zbog toga se udružio s poznatim znanstvenikom Geneom Beilisom i zajedno su osnovali tvrtku AG Labs, u kojoj su, nakon nekoliko godina istraživanja, razvili inovativnu tehnologiju pomlađivanja lica hiperhidratacijom. Baza proizvoda Rexaline sastoji se od istoimenog kompleksa utemeljenog na izvanrednom sastojku protiv starenja - hijaluronskoj kiselini.

Uvjerite se u učinkovitost kozmetike za lice Rexaline na vlastitoj koži. Isprobajte, na primjer, pomlađujuću masku Rexaline Hydra-Shock, koncentrirani serum za umornu kožu lica Rexaline Hydra-BigBang, njegu protiv bora Rexaline Line-Killer ili proizvode iz hidratantne linije Rexaline Hydra-Dose. Na rezultate nećete morati dugo čekati.

cijeli tekst sakriti tekst

Lice
Maske za lice
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Njega lica
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Njega okoloočnog područja
Nema proizvoda koji odgovaraju zadanim kriterijima.
Izabrali ste
  • Čišćenje