Rasasi Scent Odyssey Musk poklon set uniseks

Rasasi Scent Odyssey Musk poklon set uniseks
Rasasi Scent Odyssey Musk poklon set uniseks

Kod: RSS02792 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Hareer parfemska voda 7,5 ml + Naqaya parfemska voda 7,5 ml + Sharqi parfemska voda 7,5 ml

Opis Rasasi Scent Odyssey Musk
Sastav

Zašto se zaustaviti na jednom parfemu kad je izbor toliko širok? Uniseks parfemski set Rasasi Scent Odyssey Musk nudi savršen način za upoznavanje s nekoliko mirisnih kompozicija. Mijenjajte parfeme prema raspoloženju i uživajte u raznolikosti koju nudi ovaj set.

Svojstva:

  • uniseks – za žene i muškarce

Set sadrži:

  • Hareer parfemska voda 7,5 ml
  • Naqaya parfemska voda 7,5 ml
  • Sharqi parfemska voda 7,5 ml

Važna upozorenja

Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavati dodir s očima.

Zapaljivo.

Cijeli tekst

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni
Tip seta
Mini set, Poklon set

O brendu Rasasi

Prepustite se čaroliji luksuznih parfema iz Dubaija brenda Rasasi. Osvojit će sve ljubitelj klasičnih orijentalnih parfema, ali i one koji vole laganije i svježije mirisne kompozicije. Otkrijte nesvakidašnju ljepotu egzotičnih mirisa!

Rasasi je obiteljska tvrtka koja posluje od 1979. Vizija osnivača brenda Abdula Razzaka Kalsekara bila je privući kvalitetom, osobnošću i ekskluzivnošću svakog parfema Rasasi. Od orijentalnih parfema preporučamo parfemsku vodu Rasasi La Yuqawam, u čijoj ženskoj verziji pulsira sandalovina, delikatan cimet i mošus. U muškoj verziji isprepliću se note jantara, kože i velura s drvenastim notama.

Ako više volite klasične parfeme, isprobajte Rasasi Blue Lady, koji je poput buketa svježeg cvijeća s daškom citrusa. Voćne i cvjetne note očaravaju i u senzualnoj parfemskoj vodi Rasasi Hawas for Her. U ponudi je i muška verzija s notama jantara, bergamota i cvijeta naranče.

Ocjena Rasasi Scent Odyssey Musk