Prirodna kozmetika

Najprodavaniji

ŠTO JE PRIRODNA KOZMETIKA?

Vratite se prirodi i priuštite si ono najbolje što nam pruža. Kvalitetna, 100 % prirodna kozmetika sadrži isključivo čiste prirodne sastojke s velikim udjelom vitamina, hidratantnih tvari i antioksidansa koji održavaju i jačaju prirodne funkcije naše kože. Zahvaljujući odsutnosti sintetičkih sastojaka poput konzervansa, umjetnih boja i parfema, prirodna kozmetika ne opterećuje organizam i nema negativan utjecaj na okoliš.

Birajte iz naše široke ponude certificirane prirodne kozmetike. Kvalitetni prirodni šamponi, boje za kosu i druga prirodna kozmetika za njegu nahranit će vašu kosu i vratiti joj blistav sjaj. S prirodnim pastama za zube i četkicama od bambusa zablistat će i vaš osmijeh, a za savršenu kožu pobrinut će se prirodne kreme za lice. Na kraju istaknite svoju ljepotu prirodnim puderima i dekorativnom kozmetikom.

U ponudi imamo i genijalne prirodne dezodoranse i parfeme koji ne nadražuju dišne putove i kožu te prirodna ulja, poput arganova i kokosova, koja će vas iznenaditi svestranom primjenom i djelovanjem.

Kod nas možete pronaći samo najbolju prirodnu kozmetiku s iznimno kvalitetnim sastojcima provjerenih brendova: Weleda, Renovality, Ahava, Burt's Bees, Schmidt's, Natura Siberica i The Organic Pharmacy.

Prirodna kozmetika posljednjih godina doživljava veliki procvat. Budite i vi dio ovog zdravog trenda! Isprobajte izvanredne učinke čistih prirodnih sastojaka na svojoj koži.