Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow parfemska voda uniseks

Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow parfemska voda uniseks
Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow parfemska voda uniseks
100 ml

Kod: PRA02886 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Upišite kod notino8 u svoju košaricu i dobit ćete -8 % popusta na sve proizvode za žene. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis parfema Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow
Sastav

Zaboravite na pravila, granice i norme. Uniseks parfemska voda Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow savršeno pristaje svima koji se ne boje istaknuti u masi.

  • za osobe nekonvencionalnog stila
  • uniseks parfem

Sastav

Sadržaj
koža, smokva, drvo cedra
Vrsta mirisa
voćni, kožni

O brendu Prada

Pradine modne revije uvijek donose nešto novo, neočekivano i revolucionarno. Tvorci ovih jedinstvenih kolekcija kombiniraju naizgled potpune suprotnosti kako bi dobili reakciju – burnu, emocionalnu i intelektualnu. Ovu eksploziju i jedinstveni pristup u sebi kriju i Prada parfemi. 

Sjajne ideje, specifična tehnika i ekskluzivni sastojci – tipičan Prada miris vješto upravlja svim navedenim elementima, ali ga njegovi tvorci neprestano mijenjaju i inoviraju. Rastavljaju ga na sitne dijelove, spajaju s neočekivanim, a zatim ponovno sastavljaju, stvarajući novi tajanstveni i mističan miris. Poznati, stari mirisi se na novo otkrivaju i pretvaraju u novu i nevjerojatnu kreaciju.

Krenite putem mirisnih užitaka, putem ljepote i luksuza. Isprobajte legendarni ženski miris Prada Candy, ili klasičan muški Prada Luna Rossa, i prepustite se čarima Prade, modne kuće svjetskog glasa.

Ocjena Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow