Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose parfemska voda uniseks

Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose parfemska voda uniseks
Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose parfemska voda uniseks
100 ml
1.890,00kn

Kod: PRA02881 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 09. 03. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 11. 03. 2021.

Opis parfema Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose
Sastav

Zaogrnite se mirisom koji će se savršeno sjediniti s vama i postati vaš novi potpis. Uniseks parfemska voda Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose osvojit će vas na prvu i nikad vas neće prestati oduševljavati.

  • jedinstven parfem za jedinstvenu osobnost
  • uniseks parfem

Sastav

Sadržaj
koža, pačuli, ruža, drvo agara, duhan
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Prada

Pradine modne revije uvijek donose nešto novo, neočekivano i revolucionarno. Tvorci ovih jedinstvenih kolekcija kombiniraju naizgled potpune suprotnosti kako bi dobili reakciju – burnu, emocionalnu i intelektualnu. Ovu eksploziju i jedinstveni pristup u sebi kriju i Prada parfemi. 

Sjajne ideje, specifična tehnika i ekskluzivni sastojci – tipičan Prada miris vješto upravlja svim navedenim elementima, ali ga njegovi tvorci neprestano mijenjaju i inoviraju. Rastavljaju ga na sitne dijelove, spajaju s neočekivanim, a zatim ponovno sastavljaju, stvarajući novi tajanstveni i mističan miris. Poznati, stari mirisi se na novo otkrivaju i pretvaraju u novu i nevjerojatnu kreaciju.

Krenite putem mirisnih užitaka, putem ljepote i luksuza. Isprobajte legendarni ženski miris Prada Candy, ili klasičan muški Prada Luna Rossa, i prepustite se čarima Prade, modne kuće svjetskog glasa.

Ocjena Prada Olfactories Les Mirages - Miracle Of The Rose