Prada Luna Rossa Carbon poklon set V. za muškarce

Prada Luna Rossa Carbon poklon set V. za muškarce
Prada Luna Rossa Carbon poklon set V. za muškarce
588,50kn

Kod: VZR10912 | Dostupno

toaletna voda 100 ml + putna futrola 1 kom

1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 22. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 26. 04. 2021.

Opis Prada Luna Rossa Carbon
Sastav

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Prada Luna Rossa Carbon, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • prekrasna torbica na poklon
  • razveselit će svakog muškarca

Set sadrži:

  • toaletna voda 100 ml
  • putna futrola 1 kom

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična
Tip seta
Poklon set

O brendu Prada

Pradine modne revije uvijek donose nešto novo, neočekivano i revolucionarno. Tvorci ovih jedinstvenih kolekcija kombiniraju naizgled potpune suprotnosti kako bi dobili reakciju – burnu, emocionalnu i intelektualnu. Ovu eksploziju i jedinstveni pristup u sebi kriju i Prada parfemi. 

Sjajne ideje, specifična tehnika i ekskluzivni sastojci – tipičan Prada miris vješto upravlja svim navedenim elementima, ali ga njegovi tvorci neprestano mijenjaju i inoviraju. Rastavljaju ga na sitne dijelove, spajaju s neočekivanim, a zatim ponovno sastavljaju, stvarajući novi tajanstveni i mističan miris. Poznati, stari mirisi se na novo otkrivaju i pretvaraju u novu i nevjerojatnu kreaciju.

Krenite putem mirisnih užitaka, putem ljepote i luksuza. Isprobajte legendarni ženski miris Prada Candy, ili klasičan muški Prada Luna Rossa, i prepustite se čarima Prade, modne kuće svjetskog glasa.

Ocjena Prada Luna Rossa Carbon