Posebna sniženja

Artikli u ovoj kategoriji su s manjom greškom koje ne možemo prodavati s redovitim artiklima. Radi se o mirisima koji su bili upotrijebljeni za potrebe slikanja (zato imaju oštećenu foliju), prilikom prijevoza ili rukovanja im se oštetio omot, jednostavno rečeno imaju manja estetska oštećenja, ali to nikako ne utječe na kvalitetu samih proizvoda. Određeni dio proizvoda ima manji sadržaj (99%) nego što je uveden na omotu.

U detaljima svakog mirisa ćete naći detaljnije informacije o stanju artikla. Miris ima 100% istu kvalitetu kao i drugi, dajemo puno jamstvo osim na navedenim nedostacima.

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

 • Parfemi
 • Posebna sniženja
 • SANTINI Cosmetic

Otvoriti filter Ukloniti filter

 • SANTINI Cosmetic Ravangerparfemska voda za muškarce 50 ml

  Raspakirano Sadržaj proizvoda: 98 % Kod: STN04243

  Više informacija

  SANTINI Cosmetic Ravanger tajanstveni Eau de Parfum je nabijen uzbuđenjem, strašću i provokacijom.voćni mirisza elegantnog muškarcaza svaki dan, ali i u posebnim prigodama

  156,40 kn
  Sniženje: 27,60 kn

 • SANTINI Cosmetic Prahaaroma difuzer s punjenjem 100 ml

  Oštećeno pakiranje Sadržaj proizvoda: 100 % Kod: STN04247

  Više informacija

  Aroma difuzer SANTINI Cosmetic Praha predstavlja ugodan način kako interijer oplemeniti mirisom. Aroma difuzer sadrži punjenje koje pomoću ubačenih štapića postupno isparava u zrak i tako u prostoriji stvara veoma ugodnu aromu.Svojstva:miris drvećaNačin upotrebe:Otvorite poklopac aroma difuzera i natočite punjenje. Miris će se iz aroma difuzera širiti pomoću ubačenih štapića. Što više štapića stavite u posudu, time će mirisna esencija biti više prisutna u prostoriji. Intenzitet mirisa u svom interijeru možete povećati i povremenim okretanjem štapića. Ovaj aroma difuzer isporučuje s punjenjem. Čuvajte van domašaja djece. Ukoliko punjenje difuzera dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, isperite vodom nekoliko minuta. Slijedite priložene upute.

  61,20 kn
  Sniženje: 6,80 kn