Posebna sniženja na kozmetiku

Artikli u ovoj kategoriji su s manjom greškom koje ne možemo prodavati s redovitim artiklima.

 

Radi se o kozmetici koja je bila upotrijebljena za potrebe slikanja (zato imaju oštećenu foliju), prilikom prijevoza ili rukovanja joj se oštetio omot, jednostavno rečeno ima manja estetska oštećenja, ali to nikako ne utječe na kvalitetu samih proizvoda. Određeni dio proizvoda ima manji sadržaj (99%) nego što je uveden na omotu.

U detaljima svakog komada kozmetike ćete naći detaljnije informacije o stanju artikla. Kozmetika ima 100% istu kvalitetu kao i drugi artikli, dajemo puno jamstvo osim na navedenim nedostacima.

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

 • Kozmetika i dodaci
 • Posebna sniženja
 • Ardell

 • Ardell LashFreeodstranjivač ljepila s pojedinačnih trepavica 5 ml

  Oštećeno pakiranje Sadržaj proizvoda: 100 % Kod: ARD02353

  31,50 kn
  Sniženje: 3,50 kn

 • Ardell Lash Boostiertekući eyelineri u olovci nijansa Onyx

  Oštećeno pakiranje Sadržaj proizvoda: 100 % Kod: ARD02361

  Više informacija

  Olovka za oči Ardell Lash Boostier podvući će i istaći svaku šminku, te osigurati zavodljiv pogled.Svojstva:jarka i intenzivna bojaNačin upotrebe:Iscrtajte nježnim potezom liniju na kapak. Ostavite da se osuši. Nakon svake uporabe je pažljivo zatvorite.

  61,32 kn
  Sniženje: 6,81 kn

 • Ardell Browsmehanička olovka za oči sa četkicom 2 u 1 nijansa Soft Black 0,2 g

  Raspakirano Sadržaj proizvoda: 98 % Kod: ARD02371

  Više informacija

  Olovka za obrve Ardell Brows pomaže stvoriti savršeno oblikovane i pune obrve.Svojstva:ističe obrve i naglašava njihovu prirodnu ljepotuza dugotrajni efektosigurava precizno oblikovanje obrva za trenboji neupadljive obrveNačin upotrebe:Nanesite na obrve pomoću četkice za aplikaciju od sredine lica smjerom van. Kratkim potezima nacrtajte i popunite obrve u željeni oblik.

  42,50 kn
  Sniženje: 7,50 kn