Posebna sniženja na kozmetiku

Artikli u ovoj kategoriji su s manjom greškom koje ne možemo prodavati s redovitim artiklima.

 

Radi se o kozmetici koja je bila upotrijebljena za potrebe slikanja (zato imaju oštećenu foliju), prilikom prijevoza ili rukovanja joj se oštetio omot, jednostavno rečeno ima manja estetska oštećenja, ali to nikako ne utječe na kvalitetu samih proizvoda. Određeni dio proizvoda ima manji sadržaj (99%) nego što je uveden na omotu.

U detaljima svakog komada kozmetike ćete naći detaljnije informacije o stanju artikla. Kozmetika ima 100% istu kvalitetu kao i drugi artikli, dajemo puno jamstvo osim na navedenim nedostacima.

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

 • Kozmetika i dodaci
 • Posebna sniženja
 • Colgate

Otvoriti filter Ukloniti filter

 • Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliserzubna pasta za djecu okus Mild Mint (6+) 50 ml

  Oštećeno pakiranje Sadržaj proizvoda: 100 % Kod: CLG01498

  Više informacija

  Zubna pasta Colgate Maximum Cavity Protection Plus Sugar Acid Neutraliser savršeno čisti dječje zube i održava ih bijelim i zdravim.Svojstva:održava točan pH u usnoj šupljiniregenerira zubnu caklinusprječava nastanak karijesaNačin upotrebe:Pastu nanesite na četkicu i perite zube blagim kružnim pokretima.

  11,16 kn
  Sniženje: 1,24 kn

 • Colgate Total Originalpasta za zube 2 x 75 ml

  Oštećeno pakiranje Sadržaj proizvoda: 100 % Kod: CLG01742

  Više informacija

  Pasta za zube Colgate Total Original osigurava kompletnu njegu za vaše zube i zubno meso. Sa zuba uklanja zubni plak i ostatke jela, te u isto vrijeme njeguje zubno meso i sluznicu usne šupljine.Svojstva:pouzdano pere zubesmanjuje stvaranje zubnog plakaNačin upotrebe:Zube perite barem 2 puta dnevno kvalitetnom četkicom. Nanesite manu količinu paste na četkicu i perite zube barem 2 minute. Temeljito isperite usnu šupljinu.

  19,98 kn
  Sniženje: 2,22 kn