Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Otkrijte svijet parfema

Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na notino.hr! U našoj ponudi pronaći ćete tisuće brendiranih parfema, toaletnih voda i mirisa za dom od preko dvjesto svjetskih proizvođača.

 

Neprestano za vas otkrivamo najnovije novosti iz svijeta parfema i svaki tjedan nudimo na desetke parfema na sniženju. U ponudi imamo najpoznatije parfemske bestselere poznatih brendova, poput Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent i Armani, ali i jedinstvene niche parfeme koje će cijeniti i najbolji poznavatelji mirisa. 

Odabir parfema smo maksimalno pojednostavili. Na jednostavan način možete filtrirati parfeme za žene, muškarce, ali i uniseks parfeme pogodne za oba spola. Prema traženom intenzitetu i postojanosti možete odabrati parfem, toaletnu i parfemsku vodu ili čak kolonjsku vodu.

Preferirate li određenu vrstu mirisa? Na jednostavan način možete filtrirati cvjetne, vodene ili drvenaste mirise i odabrati parfem točno prema svojim željama. Neodlučni mogu odabrati uzorke parfema zahvaljujući kojima možete parfem unaprijed isprobati.

Uz parfemske i toaletne vode, također nudimo i mirisnu kozmetiku i prekrasno upakirane poklon setove parfema koji su idealan poklon i za žene i za muškarce.

Notino je specijaliziran za prodaju parfema. Odaberite iz naše široke ponude omiljeni parfem koji će najbolje odgovarati vašoj osobnosti!

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

  • Parfemi
  • Emulzija za tijelo

Otvoriti filter Ukloniti filter