Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Otkrijte svijet parfema

Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na notino.hr! U našoj ponudi ćete naći tisuće brandiranih parfema, toaletnih voda i mirisa za dom od preko dvjesto svjetskih proizvođača.

Neprestano za vas otkrivamo najnovije novosti iz svijeta parfema i svaki tjedan nudimo desetke parfema na sniženju. Kod nas ćete naći najpoznatije parfemske bestselere od popularnih brandova Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent ili Armani, ali i jedinstvene niche parfeme koje će cijeniti i najveći poznavatelji mirisa.

 

Odabir parfema ćemo vam maksimalno pojednostaviti. Kod nas ćete na jednostavan način filtrirati parfeme za žene, muškarce, ali i uniseks parfeme pogodne za oba spola. Prema traženom intenzitetu i postojanosti možete odabrati parfem, toaletnu i parfemsku vodu ili čak kolonjsku vodu.

Preferirate li određenu vrstu mirisa? Vrlo lako možete filtrirati cvjetne, vodene ili drvene mirise i odabrati parfem točno prema svojim željama. Za neodlučne nudimo uzorke parfema zahvaljujući kojima možete parfem unaprijed isprobati.

Uz parfemske i toaletne vode nudimo također mirisnu kozmetiku i prekrasno upakirane poklon setove parfema koji mogu savršeno poslužiti kao pokloni za žene i muškarce.

Mi u Notinu smo specijalizirani na prodaju parfema. Odaberite iz naše široke ponude najbolji parfem koji će savršeno ići uz vas!

cijeli tekst sakriti tekst

Razvrstano od najprodavanijih Po abecedi Prema cijeni

12

12 Prikaži više Nahoru