Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Otkrijte svijet parfema

Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na notino.hr! U našoj ponudi ćete naći tisuće brandiranih parfema, toaletnih voda i mirisa za dom od preko dvjesto svjetskih proizvođača.

Neprestano za vas otkrivamo najnovije novosti iz svijeta parfema i svaki tjedan nudimo desetke parfema na sniženju. Kod nas ćete naći najpoznatije parfemske bestselere od popularnih brandova Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent ili Armani, ali i jedinstvene niche parfeme koje će cijeniti i najveći poznavatelji mirisa.

 

Odabir parfema ćemo vam maksimalno pojednostaviti. Kod nas ćete na jednostavan način filtrirati parfeme za žene, muškarce, ali i uniseks parfeme pogodne za oba spola. Prema traženom intenzitetu i postojanosti možete odabrati parfem, toaletnu i parfemsku vodu ili čak kolonjsku vodu.

Preferirate li određenu vrstu mirisa? Vrlo lako možete filtrirati cvjetne, vodene ili drvene mirise i odabrati parfem točno prema svojim željama. Za neodlučne nudimo uzorke parfema zahvaljujući kojima možete parfem unaprijed isprobati.

Uz parfemske i toaletne vode nudimo također mirisnu kozmetiku i prekrasno upakirane poklon setove parfema koji mogu savršeno poslužiti kao pokloni za žene i muškarce.

Mi u Notinu smo specijalizirani na prodaju parfema. Odaberite iz naše široke ponude najbolji parfem koji će savršeno ići uz vas!

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

  • Parfemi
  • Dodaci

Otvoriti filter Ukloniti filter

Cijena

do

Brandovi

Prikaži više …

Razvrstano od najprodavanijih Po abecedi Prema cijeni

12 3 93

12 3 4 5 93 Prikaži više Gore