Calvin KleinArmaniHugo BossChloéLancôme

Otkrijte svijet parfema

Uđite u svijet mirisa i odaberite parfem na notino.hr! U našoj ponudi pronaći ćete tisuće brendiranih parfema, toaletnih voda i mirisa za dom od preko dvjesto svjetskih proizvođača.

Neprestano za vas otkrivamo najnovije novosti iz svijeta parfema i svaki tjedan nudimo na desetke parfema na sniženju. U ponudi imamo najpoznatije parfemske bestselere poznatih brendova, poput Calvin Klein, Hugo Boss, Yves Saint Laurent i Armani, ali i jedinstvene niche parfeme koje će cijeniti i najbolji poznavatelji mirisa.

 

Odabir parfema smo maksimalno pojednostavili. Na jednostavan način možete filtrirati parfeme za žene, muškarce, ali i uniseks parfeme pogodne za oba spola. Prema traženom intenzitetu i postojanosti možete odabrati parfem, toaletnu i parfemsku vodu ili čak kolonjsku vodu.

Preferirate li određenu vrstu mirisa? Na jednostavan način možete filtrirati cvjetne, vodene ili drvenaste mirise i odabrati parfem točno prema svojim željama. Neodlučni mogu odabrati uzorke parfema zahvaljujući kojima možete parfem unaprijed isprobati.

Uz parfemske i toaletne vode, također nudimo i mirisnu kozmetiku i prekrasno upakirane poklon setove parfema koji su idealan poklon i za žene i za muškarce.

Notino je specijaliziran za prodaju parfema. Odaberite iz naše široke ponude omiljeni parfem koji će najbolje odgovarati vašoj osobnosti!

cijeli tekst sakriti tekst

Otvoriti filter Ukloniti filter

Cijena

do

Brandovi

Prikaži više …
Najprodavaniji

12 3 479

12 3 4 5 479 Prikaži više