Paco RabanneLady Million poklon set za žene

Paco Rabanne Lady Million poklon set za žene
Paco Rabanne Lady Million poklon set za žene

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: PAR12739

parfemska voda 50 ml + mlijeko za tijelo 75 ml

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Paco Rabanne Lady Million , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 50 ml
  • mlijeko za tijelo 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična
Tip seta
Poklon set

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.