Paco Rabanne1 Million Parfum poklon set I. za muškarce

Paco Rabanne 1 Million Parfum poklon set I. za muškarce
Paco Rabanne 1 Million Parfum poklon set I. za muškarce
Novo
685,70kn

Kod: PAR12738 | Dostupno

parfem 100 ml + dezodorans 150 ml

1
DPD dostava na kopnu
utorak 26. 10. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 28. 10. 2021.

Opis Paco Rabanne 1 Million Parfum
Sastav

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Paco Rabanne 1 Million Parfum, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • luksuzna izvedba
  • luksuzni parfem za zahtjevne
  • dizajnerski flakon

Set sadrži:

  • parfem 100 ml
  • dezodorans 150 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne 1 Million Parfum