Orlane B21 Extraordinaire

kozmetički set

Orlane B21 Extraordinaire kozmetički set
Orlane B21 Extraordinaire kozmetički set
Orlane B21 Extraordinaire kozmetički set
kozmetički set

Kod: ORL0140 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Set sadrži: B21 Extraordinaire Youth Reset Serum 30 ml + B21 Extraordinaire Absolute Youth Cream 7,5 ml + Absolute Skin Recovery Program - Maque 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Cleansing Care 15 ml + Daily Stimulation Program - Vivifying Lotion 50 ml + cosmetic bag

Orlane B21 Extraordinaire
kozmetički set

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Tip seta
Kozmetički set

O brandu Orlane

Francuska „haute-cosmetique” Orlane Paris predstavlja luksuznu kozmetiku najviše kvalitete s fokusom na borbu protiv starenja kože. Laboratoriji Orlane kombiniraju najnovija znanstvena otkrića i know-how dobiven zahvaljujući centrima za ljepotu. Izvanredni učinci proizvoda učinili su da brand Orlane ima milijune obožavatelja diljem svijeta.

Svaki sastojak je biran uz maksimalnu pozornost i promišljenost. Potom je pažljivo obrađen i učinkovito doziran radi dosezanja najboljih rezultata. Koncept branda temelji se na potencijalu kože da sama sebe popravlja. Sastav proizvoda za njegu kože Orlane napravljen je kako bi obnovio i stimulirao prirodne mehanizme kože koji s godinama postaju slabiji.

Kozmetika Orlane nudi nekoliko linija proizvoda, među kojima će i oni s najzahtjevnijim potrebama odabrati odgovarajuću njegu. U ponudi branda pronaći ćete preparate za razne tipove kože, uključujući i one za najosjetljiviju. Omiljena je i kolekcija protiv starenja kože ili proizvodi za uklanjanje šminke. Orlane ne zaboravlja ni na njegu tijela, niti na dekorativnu kozmetiku koja u isto vrijeme kožu i njeguje. I ne zaboravimo na čar dragocjenih parfema branda Orlane.